WFIC 2011 - VZMD investo.si VerbičV Bruslju se danes mudi predsednik VZMD, kjer se udeležuje pomembne seje Izvršilnega odbora in Generalne skupščine Svetovne federacije investitorjev (WFIC), popoldan pa se bo udeležil proslave ob 20. obletnici slovenske samostojnosti, ki jo je v Evropskem parlamentu pripravilo sedem tamkajšnjih slovenskih poslancev, slavnostni govornik pa bo g. Jacques Santer, nekdanji predsednik Evropske komisije in nekdanji luksemburški premier.

Jutri bo mag. Kristjan Verbič obiskal novo informacijsko pisarno WFIC v Gentu, zvečer pa odpotoval v Bejrut, kjer se bo udeležil mednarodne investitorske konference in Generalne skupščine Evropskega združenja delničarjev (Euroshareholders).

V mednarodne aktivnosti v okviru programa investo.si (Invest to Slovenia) je tudi tokrat vključenih 11 uglednih slovenskih delniških družb. Medtem, ko je bila na Generalni skupščini WFIC številnim predstavnikom z vsega sveta predstavljen tudi sistem EuroVote, vključno s predstavitvenim videom VZMD.TV. Pri tem so predstavniki organizacij, vključenih v WFIC, pokazali izjemno zanimanje za vključitev v razširjeni sistem EuroVote.


VIDEO REPORTAŽA ter VIDEO COMMENTARY o uradnem in prijateljskem obisku direktorja EuroInvestors in sekretarja Euroshareholders, častnega gosta VZMD na obeh osrednjih investitorskih sejmih v Sloveniji: 

Za ogled kliknite na povezave ali fotografije:

VIDEO REPORTAŽA - slovenska različica  (Bled, Bruselj, Carigrad, Ljubljana, Pariz, Varšava, 2008 - 2011)

VIDEO COMMENTARY - angleška različica  (Bled, Brussels, Istanbul, Ljubljana, Paris, Warsaw, 2008-2011)

Prache Verbič Euroshareholders EuroInvestors VZMD investo mali delnicarji Brnik Ljubljana Slovenia 

Prache Verbic Euroshareholders EuroInvestors VZMD mali delničarji Kavalir investo Ljubljana Slovenia

 

POSNETEK OTVORITVENEGA GOVORA »Kapital 2011«  (Ljubljana, 20. 4. 2011)  

Otvoritev Prache Križanič Verbič Euroshareholders EuroInvestors VZMD mali delničarji Kapital Ljubljana

 

POSNETEK PREDAVANJA »Kako lahko pridejo do denarja tudi mali delničarji?!«  (Ljubljana, 21. 4. 2011)  

Predavanje Prache Verbič Euroshareholders EuroInvestors VZMD mali delničarji Kapital Ljubljana

 

VIDEO O PRIHODU sekretarja Euroshareholders in direktorja EuroInvestors  (Ljubljana, 20. 4. 2011) 

 

 

VIDEO IZJAVA o podpori Euroshareholders prodaji večinskega deleža Mercatorja  (Ljubljana, 21. 4. 2011) 

 

www.vzmd.si - več o VZMD - Vseslovensko združenje malih deležnikov

www.vzmd.tv - preko 160 video prispevkov VZMD.TV

www.investo.si - več o programu Invest to Slovenia  

www.euroshareholders.eu/EuroVote - več o sistemu EuroVote


VIDEO REPORTAŽA in VIDEO COMMENTARY z dvodnevne mednarodne konference Knowledge Economy Network (KEN) - izjemno zanimanje za program investo.si  

Forum mednarodne mreže KEN, s sedežem v Bruslju - Hotel Habakuk, Maribor, 6. - 7. 6. 2011 (za ogled kliknite na fotografiji):

KEN Forum 2011 - Habakuk Verbič VZMD investo.si

KEN Forum 2011 - Hotel Habakuk - Verbič VZMD investo.si - English

Program Invest to Slovenia (investo.si) je - skupaj s predstavitvami najvidnejših slovenskih delniških družb - tudi ob tokratni priložnosti deležen izjemnega zanimanja preko dvestotih obiskovalcev iz petnajstih držav - med njimi uglednih mednarodnih strokovnjakov, ekonomistov, predstavnikov institucij in mnenjskih voditeljev - ki se aktivno udeležujejo dvodnevnega foruma mednarodne mreže Knowledge Economy Network - KEN, s sedežem v Bruslju. Forum poteka v kreativnem vzdušju mariborskega hotela Habakuk, 6. in 7. junija, pričel pa se je na predvečer, s sprejemom udeležencev, ki se ga je na povabilo predsednika mreže KEN udeležil tudi predsednik VZMD.

Sicer je mag. Kristjan Verbič obiskal sedež Slovenskega gospodarskega in raziskovalnega združenja v Bruslju že 7. 4. 2011 ter z direktorjem, dr. Borisom Cizljem, in njegovimi sodelavci izmenjal poglede, izkušnje in načrte, povezane z dejavnostmi obeh združenj ter njunih programov KEN - Knowledge Economy Network in investo.si (Invest to Slovenia) - za OGLED VIDEA o takratnem obisku v Bruslju kliknite na fotografijo: