Predsednik VZMD je danes sklical Skupščino.

Spoštovani članice in člani VZMD!

 

Pretekli so štirje meseci od registracije našega Združenja. V tem pičlem času smo dosegli presenetljive uspehe in rezultate ter postali prepoznaven dejavnik tako v ekonomskem, kot širše družbenem kontekstu. Ob tem smo vzpostavili kontinuirane stike s praktično vsemi relevantnimi institucijami v Republiki Sloveniji in Evropski Uniji, naše delovanje pa zajema vse širši spekter dejavnosti in nalog.

 

 

Slejkoprej je še pomembneje, da so se nam v tem času pridružili številni člani iz vseh regij Republike Slovenije ter iz mnogih gospodarskih subjektov in institucij. Mnogi so tudi kompetentni in vidni strokovnjaki ter praktiki, ki so se pripravljeni aktivno vključiti v delovanje in organe Združenja.

 

Zato je za nadaljnji optimalni razvoj potrebno Združenje kadrovsko in strokovno okrepiti, pri tem pa izpolniti tudi Statutarne določbe o sestavi, pristojnostih in odgovornostih organov VZMD. Kot predsednik Združenja sem to dolžan na ustrezen način zagotoviti, zato ob upoštevanju Statuta

 

 

 

SKLICUJEM SKUPŠčINO VZMD

 

z naslednjim dnevnim redom:

 

 

 

  1. Sprejem Poslovnika o delu skupščine in izvolitev delovnega predsedstva ter delovnih teles za vodenje skupščine
  2. Sprejem dnevnega reda
  3. Poročilo predsednika o delovanju VZMD
  4. Sprejem sprememb in dopolnitev Statuta
  5. Izvolitev članov Izvršilnega odbora
  6. Izvolitev članov Nadzornega odbora
  7. Izvolitev članov častnega razsodišča

 

Ob tem pozivam redne člane Združenja, da kandidirajo oz. oblikujejo predloge za člane organov VZMD (Izvršilni odbor, Nadzorni odbor, častno razsodišče) ter svoje predloge do vključno 14. 6. 2006 s priporočeno pošto pošljejo na sedež VZMD, Livada 11, 1000 Ljubljana; s pripisom: NE ODPIRAJ - kandidatura. Kandidaturi oz. predlogu mora biti priloženo: ime in priimek predlagatelja, ime in priimek kandidata ter funkcija na katero kandidira, CV kandidata in pisno soglasje kandidata.

 

Vabim vas torej, da se Skupščine VZMD udeležite in tako prispevate k nemotenemu delovanju in nadaljnjemu razvoju našega Združenja.

 

 

Nasvidenje in lep pozdrav,

 

mag. Kristjan Verbič

 

predsednik VZMD

 

 

Grosuplje, 6. junij 2006

 

 

 

 

Skupščina VZMD


15. junij 2006, ob 18.00


CENTER EVROPA


Dalmatinova 4, Ljubljana

 

Značke: skupščina