Letos bo med 19. in 23. septembrom, v ljubljanskem Cankarjevem domu, v okviru Investitorskega tedna »Investors' Week«, potekal »investo Expo«. Dogodek poteka pod okriljem krovnega omrežja 55 nacionalnih organizacij delničarjev in investitorjev invest-to.net, katerega del je tudi VZMD s svojim mednarodnim investitorskim programom Invest to Slovenia - investo.si in medijem investo.tv. V okviru dogodka »Investors' Week« bodo prvič v zgodovini na skupnem srečanju sodelovala mednarodna združenja Svetovna federacija investitorjev (WFI), Evropsko združenje delničarjev (Euroshareholders) in Evropska federacija uporabnikov finančnih storitev (EuroFinuse), oz. preko 100 predstavnikov delničarjev in investitorjev s celega sveta (samo v Evropi neposredno predstavljajo več kot 4 milijone individualnih investitorjev), kar bo v letošnjem letu največji tovrstni dogodek v svetovnem merilu.

Vabimo vas, da si ogledate kratko VIDEO NAPOVED omenjenega dogodka (za ogled kliknite na sliko levo), ki je navdušil vplivne predstavnike investitorjev in evropskih institucij.

K sodelovanju in predstavitvi v okviru »Investors' Week« ter na dvodnevni investicijski konferenci in sejmu »investo Expo« - 20. in 21. 9. 2012, v ljubljanskem Cankarjevem domu - vabljeni vsi gospodarski subjekti in institucije iz Slovenije, regije in širše, da izkoristite izjemno priložnost tudi za udejanjanje in širitev vaših interesov ter poslovnih načrtov; dobrodošle pa so tudi vsakršne sugestije in zamisli v zvezi z možnostmi, ki jih ponuja osrednji investitorski dogodek v letu 2012, ko se bo svet srečal v Ljubljani.


Sorodne VIDEO REPORTAŽE in prispevki:

GOSPODARSKA DELEGACIJA V BRAZILIJO - v okviru priprav na obisk predsednika Vlade RS s številčno gospodarsko delegacijo je v prostorih Vlade RS potekal Pripravljalni seminar - udeležba predstavnikov VZMD in programa investo.si (Ljubljana, junij 2012)

GOSPODARSKA DELEGACIJA V BRAZILIJO - v okviru priprav na obisk predsednika Vlade RS s številčno gospodarsko delegacijo je včeraj v Državnem zboru RS potekala okrogla miza o  strateških možnostih Slovenije v kontekstu zelene gospodarske politike - udeležba predstavnikov VZMD in programa investo.si (Ljubljana, maj 2012)

MEDNARODNA KONFERENCA »AFRICA DAY« - izjemni potenciali za (gospodarsko) sodelovanje med Slovenijo in državami afriške celine - udeležba predstavnikov VZMD in investo.si v kontekstu skorajšnjih Investors' Week in investo Expo (Ljubljana, maj 2012)

VIDEO REPORTAŽA - na Dnevu slovenskega kapitalskega trga Ljubljanske borze sta se že tretje leto predstavila tudi investo.si in VZMD - tokrat s poudarkom na mednarodnem investicijskem srečanju »investo Expo« (Ljubljana, april 2012)

VIDEO REPORTAŽA - o obisku predstavnika Misije Mednarodnega denarnega sklada (MDS) na sedežu VZMD (Ljubljana, april 2012)

VIDEO REPORTAŽA - investo.si in VZMD se letos že tretjič predstavljata na sejmu Kapital 2012 (Ljubljana, april 2012)

VIDEO REPORTAŽA - tudi ugledni udeleženci mednarodne konference ”Bled Forum” izrazili močan interes za ”Investors’ Week” med 19. - 23. septembra v Ljubljani (Bled, april 2012)

VIDEO REPORTAŽA - »Investors' Week 2012«, ki bo septembra v Ljubljani, k udeležbi navdušil vplivne predstavnike investitorjev in evropskih institucij tudi na Mednarodni konferenci na Bruseljski borzi (Bruselj, Gent, Ljubljana, marec 2012)

VIDEO REPORTAŽA - ugledni udeleženci dveh blejskih mednarodnih konferenc ”India and Slovenia as Business Partners” in ”CloudForum” izrazili močan interes za”Investors’ Week”, septembra v Ljubljani (Bled, marec 2012)

VIDEO UTRINKI - Predsednik Svetovne federacije investitorjev (WFIC) na ljubljanskem Nebotičniku najavil največje mednarodno srečanje predstavnikov investitorjev, ki ga v 2012 v Sloveniji organizirajo z VZMD, ter podelil nagradi»Delničarjem prijazna družba« in »Smeli borzni koraki« (Ljubljana, december 2011)

VIDEO REPORTAŽA ter VIDEO COMMENTARY o uradnem in prijateljskem obisku direktorja EuroInvestors in sekretarja Euroshareholders, častnega gosta VZMD na obeh osrednjih investitorskih sejmih v Sloveniji, v luči programa investo.si in mednarodnih dejavnosti VZMD (Ljubljana, april 2011)

VZMD.TV  - utrinki z včerajšnje prireditve Dan slovenskega kapitalskega trga (Ljubljana, maj 2010)

 


www.vzmd.si - več o VZMD - Vseslovensko združenje malih deležnikov

www.vzmd.tv in www.investo.tv - preko 215 video prispevkov

www.investo.si - več o programu Invest to Slovenia - investo.si