Za OGLED VIDEO REPORTAŽE z današnje skupščine kliknite na fotografijo:

ZAVAROVALNICA TRIGLAV - prekinitev skupščine po opozorilu predsednika VZMD o možnih posledicah sprejema nasprotnega predloga AUKN, povezanega z novo sestavo Nadzornega sveta, le prinesla prevlado razuma; tudi sicer v znamenju nasprotnih predlogov državnih večinskih lastnikov (AUKN oz. SOD in ZPIZ)

Sorodne VIDEO REPORTAŽE in prispevki:

VIDEO REPORTAŽA s skupščine ZAVAROVALNICE TRIGLAV - s strani VZMD podpora delitvi dividend, zmanjšanju odobrenega kapitala ter vprašanja o odtekanju notranjih informacij in problematiki Zdravstvene zavarovalnice - Sreda, 22.06.2011

TRIGLAV NALOŽBE - naposled je stekla izvedba doseženega izjemnega Dogovora med VZMD in ZAVAROVALNICO TRIGLAV o odkupu delnic po izpogajani ceni 1,58 EUR, pri čemer Zavarovalnica Triglav krije tudi popolnoma vse stroške odprodaje delnic - POZIV 32.459 malim delničarjem k dodatnemu vstopu v Delničarski sporazum z enakimi pogoji - Četrtek, 14.04.2011

TRIGLAV NALOŽBE - z nakupom 3.263 delnic VZMD postal deseti največji delničar družbe ter tudi tako podkrepil svoja stališča in prizadevanja iz Delničarskega sporazuma - poziv 32.570 delničarjem k pravočasnemu odzivu na izpolnjene pogoje za iztisnitev oz. ZAHTEVO ZA ODKUP s strani ZAVAROVALNICE TRIGLAV, ki jo je VZMD ŽE VLOŽIL V IMENU VSEH DOSEDANJIH PRISTOPNIKOV k Delničarskemu sporazumu - Torek, 01.03.2011

TRIGLAV NALOŽBE - bo ZAVAROVALNICA TRIGLAV po dokapitalizaciji iztisnila 32.635 delničarjev za primerno odpravnino (?!) - poziv VZMD k pravočasnemu odzivu delničarjev in pristopu v Delničarski sporazum - Sreda, 16.02.2011

VZMD.TV - poročilo z včerajšnje 34. skupščine družbe Zavarovalnica Triglav, d.d. - Torek, 29.06.2010

ZAVAROVALNICA TRIGLAV - dodatni nasprotni predlogi VZMD: ločeno glasovanje o razrešnicah članom organov upravljanja in nadzora ter delitev dobička delničarjem - predstavniki »paradržavnih« skladov spet proti - Ponedeljek, 28.06.2010

ZAVAROVALNICA TRIGLAV - nasprotni predlog VZMD: v nadzorni svet mora predstavnik malih delničarjev, kredibilna in avtonomna strokovna avtoriteta, dr. Ludvik Toplak - Četrtek, 03.06.2010

ZAVAROVALNICA TRIGLAV - v nadzorni svet vendarle predstavnik malih delničarjev dr. Ludvik Toplak ?! - Torek, 20.04.2010

ZAVAROVALNICA TRIGLAV - popolna ignoranca do malih delničarjev - Ponedeljek, 06.04.2009

Skupščina Zavarovalnice Triglav - nasprotni predlog - Sobota, 11.11.2006

Sestanek s predsednikom uprave Zavarovalnice Triglav - Sreda, 08.11.2006