Danes je Združenje prejelo sledeči odgovor na pismo, ki ga je predsednik VZMD pred petimi tedni naslovil na Ministra za finance dr. Andreja Bajuka:
----- Original Message -----
From: Nataša Kokol-Car
To: perhavec@mali-delnicarji.si ; silva@email.si
Cc: Andreja Bohm ; Žiga Kosi ; Peter Kraljič ; Katja Božič
Sent: Tuesday, March 28, 2006 2:46 PM
Subject: sestanek

Spoštovani!

Dne 23.2.2006 smo s strani Vseslovenskega združenja malih delničarjev prejeli zaprosilo za skupni sestanek na temo problematike malih delničarjev. Dne 16.3.2006 pa smo s strani podjetja Delnica d.o.o. prejeli predlog oziroma projekt, ki bi pomagal malim delničarjem. Glede na omenjeno smo se na Ministrstvu za finance odločili za skupni sestanek s predstavniki obeh institucij katerega namen je konstruktivna razprava glede problematike malih delničarjev. Na sestanek so vabljeni tako predstavniki podjetja Delnica d.o.o., ki bodo predstavili svoj projekt ter predstavniki Vseslovenskega združenja malih delničarjev, ki bodo predstavili problematiko malih delničarjev, s katero se soočajo. Predstavniki Ministrstva za finance pa bodo podali informacijo glede načrtovanih sprememb zakonodaje na tem področju v letu 2006.

Zato vas, dne 07.04.2006, 13.30 uri vabimo na sestanek, ki bo potekal v prostorih Ministrstva za finance, Župančičeva 3, Ljubljana, sejna soba št.74., 3. nadstropje desno.

Lep pozdrav.

Nataša Kokol Car