NUJNO OBVESTILO

VZMD v celoti spoštuje in upošteva vsa priporočila in omejitve, ki so bile ob razglasitvi epidemije COVID-19 sprejete s strani Vlade RS in Nacionalnega inštituta za javno zdravje RS, kakor tudi ob razglasitvi pandemije s strani Svetovne zdravstvene organizacije (WHO), ter bo promptno tako ravnal tudi v nadalje. Ob tem v Združenju - kolikor je le mogoče - neokrnjeno potekajo vsi delovni procesi, prizadevanja in dejavnosti. Tako še naprej nemoteno deluje tudi informacijska pisarna za vse imetnike vrednostnih papirjev, vlagatelje, tisoče podpisnikov Delničarskih sprazumov ter preko 1.500 pristopnikov k civilni družbi »Delniška OPORA« (VIDEO). Prav tako so sodelavci VZMD na razpolago vsem zainteresiranim in vključenim v mednarodna poslovno-investitorska programa Invest to Slovenija - investo.si in International Investors' Network – invest-to.net, čeprav je spričo okoliščin večina osrednjih mednarodnih dogodkov prestavljenih v naslednje mesece. 

Do preklica so odpovedane le siceršnje uradne ure v prostorih VZMD. Delničarji in zainteresirani se lahko - namesto osebnega obiska - na sodelavce Združenja obrnejo preko telefona 01 25 11 420 ali 051 770 771, oz. elektronske pošte info@vzmd.si ali delnice@vzmd.si, kjer VZMD še naprej zagotavlja odzivnost vsak delavnik med 9.00 in 17.00.

VZMD torej, upoštevaje vse omejitve in priporočila, do nadaljnjega in vse do preklica zagotavlja nemoteno odzivnost in operativnost, tudi na vseh kontaktnih številkah in elektronskih naslovih - v realnem času, vsak delavnik med 9:00 in 17:00 uro. 


www.vzmd.si - več o VZMD - Vseslovensko združenje malih deležnikov

www.vzmd.tv in www.investo.tv - preko 300 video prispevkov

www.investo.si - več o programu Invest to Slovenia - investo.si

www.investo.international - več o mreži 75 nacionalnih organizacij delničarjev in investitorjev