VZMD IMA SVOJO TV

VZMDTV

VZMD.TV – PREKO 300 EKSKLUZIVNIH IN PROFESIONALNIH VIDEO NOVIC IZ SLOVENIJE IN TUJINE

V VZMD so 10. aprila 2008 pripravili prvo “VZMD.TV oddajo” in jo objavili na Youtube video-portalu. Odtlej so ustvarjalci VZMD.TV oddaj objavili preko 200 video prispevkov, ki so doslej zamikali kar 40.000 gledalcev. Z vse intenzivnejšimi mednarodnimi aktivnostmi VZMD in programa investo.si gre v korak tudi VZMD.TV, ki je vse pogosteje v Bruslju, Parizu, Varšavi in drugod v tujini, pri čemer pripravlja prispevke tudi v angleškem jeziku, posebej za potrebe programa investo.si ter novo-nastajajočega INVESTO.TV.

Sicer pa je z letom 2010 tudi VZMD.TV dobil svežo spletno podobo, ki je prijaznejša do uporabnikov in omogoča lažje iskanje po pestrem arhivu video reportaž. Na ta način želimo še naprej kar najbolje, sproti in objektivno, seznanjati zainteresirano javnost z obsežnimi dejavnostmi VZMD.

Za uspešno organizacijo, pripravo in izvedbo prispevkov VZMD.TV so v zadnjih letih zaslužni: Tina Gutnik, Sarah Kavšek, Anja Ozvald, Matevž Tratar ter izurjena tehnična ekipa: Janko Badovinac st., Janko Badovinac ml., Uroš Udovč, Uroš Truppe in Thomas Aymard.

10. Strateški forum Bled, Bled, 31. 8. - 1. 9. 2015 31. 8. in 1. 9. 2015 je na Bledu potekal Strateški forum Bled, največji zunanjepolitični dogodek v Sloveniji, ki se ga je udeležilo preko 700 udeležencev, iz več kot 60 držav, med njimi številni najvišji predstavniki politike, diplomacije in gospodarstva iz Slovenije, regije in širše.
There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items