Tinkara.net, 27.04.2014

ziviglasV ponedeljek 28.4.2014 ob 13h v restavraciji Maxim bova z Andrejem Hoferjem poklepetala o pričakovanjih in željah pred mojim odhodom na Evrovizijo ter o preteklih Pesmih Evrovizije. Pridružili se nam bodo tudi nekateri dosedanji predstavniki Slovenije na najprestižnejšem  glasbenem izboru v Evropi. Za več informacij vas vabim, da si ogledate uradno vabilo na konferenco.

EVROVIZIJA, KOPENHAGEN 2014 - VABILO slovenske predstavnice Tinkare Kovač in mednarodnega poslovno-investitorskega programa VZMD investo.si na novinarsko konferenco pred odhodom na Dansko - s posebno pogostitvijo v ljubljanskem Maximu, ob druženju in zdravici z dosedanjimi predstavniki Slovenije na Pesmi Evrovizije.


Obvestilo VZMD: 

Z željo po celoviti predstavitvi domovine bo, ob sodelovanju VZMD - investo.si, poskrbljeno tudi za predstavitev slovenskih podjetij in poslovnih priložnosti, ob poti z avtodomi iz Slovenije na Dansko, Tinkarinih nastopih in pojavljanjih ter na posebej temu namenjenemu Slovenskemu poslovnemu dnevu na Danskem. S tem povezane aktivnosti in zanimivosti bo predstavil Predsednik VZMD, mag. Kristjan Verbič.

Za več informacij ali v primeru interesa za sodelovanje se obrnite na mobilno številko 031 770 771 ali e-naslov info@investo.si ter posredujte vaše kontakte, da vas - glede na možnosti - uvrstimo na listo povabljenih.