Banner Vienna2023

Na Dunajski borzi bo oktobra potekalo srečanje Evropske federacije investitorjev in uporabnikov finančnih storitev (BETTER FINANCE), pri čemer bo v sodelovanju z Avstrijskim združenjem investitorjev (IVA) organizirana tudi mednarodna investitorska konferenca. VZMD ob tem vabi zainteresirane gospodarske subjekte, projekte in partnerje mednarodnih poslovno-investitorskih programov Invest to Slovenia (investo.siin International Investors' Network (investo.international), k sodelovanju, tudi v okviru panelov, ki so v pripravi.

Podobno srečanje in konferenco je VZMD skupaj z BETTER FINANCE organiziral leta 2021 na Bledu (VIDEO: https://youtu.be/JoaQyqZlVwg) in leta 2012 v Ljubljani (VIDEO: https://youtu.be/YiF7e7m2jPo). Sicer pa VZMD redno sodeluje tudi na tovrstnih srečanjih v tujini ter ob tem vselej zagotavlja prisotnost slovenskih družb in njenih predstavnikov, vključenih  v programa investo.si in investo.international. Tako je tudi na Dunaju že leta 2013 aktivno sodeloval na mednarodni investitorski konferenci "The Financial Repression of Savers and Investors", na sedežu Vienna Insurance Group, ki se je je takrat preko VZMD neposredno udeležila tudi ZAVAROVALNICA TRIGLAV, d.d. – VIDEO: https://youtu.be/pZAIfafzURM.

Zainteresirani za sodelovanje na tokratni konferenci na Dunaju naj se obrnejo na koordinatorja mednarodnih programov VZMD, Matevža Tratarja, preko tratar@investo.si


www.vzmd.si - več o VZMD - Vseslovensko združenje malih deležnikov

www.vzmd.tv in www.investo.tv - preko 300 video prispevkov

www.investo.si - več o programu Invest to Slovenia - investo.si