image002V letu 2012 sta mednarodna investitorska programa Invest to Slovenija (investo.si) in International Investors' Network (invest-to.net) med drugim v Sloveniji organizirala največje srečanje predstavnikov investitorjev v svetovnem merilu: »Investors' Week«, v okviru katerega sta v ljubljanskem Cankarjevem domu potekala tudi dvodnevna mednarodna investitorska konferenca in sejem »investo Expo«. Srečanje preko sto predstavnikov investitorjev iz 55 držav je ob podpori Evropske komisije pripravilo Vseslovensko združenje malih deležnikov (VZMD), skupaj z mednarodnimi združenji delničarjev in investitorjev EuroFinuse, Euroshareholders in Svetovno federacijo investitorjev (WFI), ki samo v Evropi neposredno predstavljajo več kot 4 milijone individualnih investitorjev.

Po uspešnem in odmevnem obisku močne gospodarske delegacije, s predstavniki preko 50 slovenskih podjetij, gospodarskih in znanstveno-raziskovalnih institucij, v Azerbajdžanski prestolnici Baku (15. - 16. 1. 2013), so se sodelavci mednarodnih investitorskih programov investo.si in invest-to.net, odločili ponuditi nekaj dodatnih aktivnosti in možnosti, ki jih pripravljajo ob doslej predvidenih mednarodnih dogodkih v letu 2013 (kliknite na sliko dokumenta levo).

Zainteresirani lahko svoj cenjeni interes za sodelovanje pri dogodkih in aktivnostih v letu 2013 sporočijo koordinatorju programa investo.si pri VZMD, Mihi Koprivšku, na telefonsko številko 031 770 771 ali po e-pošti koprivsek@investo.si .


www.vzmd.si - več o VZMD - Vseslovensko združenje malih deležnikov

www.vzmd.tv in www.investo.tv - preko 280 video prispevkov

www.investo.si - več o programu Invest to Slovenia - investo.si

www.investo.international - več o mreži 55 nacionalnih organizacij delničarjev in investitorjev - investo.international