Včeraj je v ljubljanskem Klubu Cankarjevega doma potekala Podelitev nagrad Ljubljanske borze in prednovoletno srečanje uprav udeležencev slovenskega finančnega trga. Podelitve so se, poleg številnih članov Ljubljanske borze, predstavnikov Uprav gospodarskih družb in akterjev kapitalskega in finančnega trga, kakor v preteklih letih (LANSKA VIDEO REPORTAŽA), udeležili tudi predstavniki VZMD, pri čemer je VZMD.TV tudi tokrat pripravila ekskluzivno reportažo o pestrem dogajanju ter nagovorih nagrajencev in uvodnih govorcev: Ministra za finance, dr. Janeza Šušteršiča in Predsednika Združenja bank Slovenije, dr. Franceta Arharja.

Prejemnica nagrade Portal - nagrade Ljubljanske borze za najbolj odprto delniško družbo je tudi letos družba Krka, d.d., medtem ko sta priznanji za velik napredek na področju odnosov z vlagatelji v letu 2012 prejeli družbi Pozavarovalnica Sava, d.d. in Zavarovalnica Triglav, d.d.

Oglejte si tudi VIDEO REPORTAŽO z LANSKEGA živahnega SPREJEMA in podelitev nagrad Ljubljanske borze (kliknite na sliko desno).


Sorodne VIDEO REPORTAŽE in prispevki:

VIDEO UTRINKI z lanskoletnega prednovoletnega sprejema VZMD in slavnostne podelitve nagrad (za ogled kliknite na spodnji sliki):

VIDEO VOŠČILO 2011 (za ogled kliknite spodnji sliki) - VIDEO GREETING 2011:

VIDEO REPORTAŽA s sinočnjega Županovega sprejema za investo Expo, FDI Summit in Ljubljana Forum, ob podelitvi nagrad VZMD-Euroshareholders »Delničarjem prijazna družba« družbi Krka in »FDI Award«družbi Odelo (september 2012)

EKSKLUZIVNA REPORTAŽA s sinočnje podelitve nagrad najboljšim tujim investitorjem - FDI Awards Slovenia (november 2012)

BRUSELJ, BRDO - VIDEO REPORTAŽA s 7. Vrha slovenskega gospodarstva ter o podelitvah nagrad »European Public Affairs Awards«, kjer je bil med nominiranci za »NGO of the Year« tudi EuroFinuse z VZMD(november 2012)

VIDEO POROČILO z mednarodne konference ter podelitve nagrad in priznanj Slovenskega združenja za kakovost in odličnost (november 2012)

 

VIDEO REPORTAŽA s podelitve Priznanj Republike Slovenije za poslovno odličnost (januar 2012)


www.vzmd.si - več o VZMD - Vseslovensko združenje malih deležnikov

www.vzmd.tv in www.investo.tv - preko 250 video prispevkov

www.investo.si - več o programu Invest to Slovenia - investo.si

www.investo.international – več o mreži 55 nacionalnih organizacij delničarjev in investitorjev