Za jutri je Izvšilni odbor sekcije malih delničarjev Farm Ihan pri VZMD sklical zbor malih delničarjev z namenom predstavitve in sprejema ponudbe za odkup paketa delnic.

 

SKLIC ZBORA MALIH DELNIčARJEV

 

Spoštovani delničarji Farm Ihan d.d.in EMONA-Farma Ihan, družba pooblaščenka d.d. !

 

Iz naslova finančnih poročil Farm Ihan d.d., ki jih javno objavlja Agencija RS za

javnopravne evidence in storitve so bile opravljene cenitve vrednosti delnic Farm

Ihan d.d. Cenitve so bile opravljene v pogajalski skupini malih delničarjev FI v

sklopu Vseslovenskega združenja malih delničarjev ( VZMD) in s strani ponudnika

Taxgroup Podjetniške finance d.o.o. Po uskladitvi obeh cenitev je bila izpogajana

vrednost delnic. V prilogi tega dopisa vam posredujemo:

 

Ponudbo družbe TAXGROUP Podjetniške finance d.o.o.

Priloga 1

Priloga 2

 

 

Razlage v zvezi s ponudbo boste dobili na zboru malih delničarjev Farm Ihan d.d., ki bo v četrtek 05.10.2006 ob 18. uri v Gasilskem domu v Ihanu, kjer bo možno opraviti formalnosti v zvezi s prodajo, zato pričakujemo vašo udeležbo.

 

Zaradi poskusov preprečevanja prodaje delnic Farm Ihan d.d, pritiskov na zaposlene in neresnih ponudb odkupa s strani vodstva FI, smo se v IO malih delničarjev Farm Ihan d.d. ( podpisnikov delničarskega sporazuma ) odločili, da je ponudbo za odkup delnic s strani družbe TAXGROUP smiselno sprejeti. Pomembno je tudi vedeti, da bodo vse prodaje delnic po letu 2006 dohodninsko obdavčene z 20 % davkom iz kapitala (tudi delnice iz naslova internega lastninjenja). Pomembno pa je tudi zagotovilo kupca, da ima izdelan dolgoročni razvojni plan glede poslovanja in nadaljnjega razvoja družbe Farme Ihan d.d. in da ne bo odpovedoval pogodb o zaposlitvi obstoječim delavcem omenjene družbe.

 

POMEMBNO:

 

POZORNO PREBERITE PRILOGE

PRINESITE TOčNO IZPOLNJENE PRILOGE 1 IN 2 (z davčnimi številkami in vašim transakcijskim računom)

NA ZBOR PRINESITE OSEBNE DOKUMENTE

 

NA ZBOR PRINESITE ORIGINALNE IZPISKE STANJA NA RAčUNIH VREDNOSNIH PAPIRJEV V CENTRALNEM REGISTRU KDD (Centralna klirinška depotna družba d.d. Ljubljana). Nove izpise lahko pridobite tako, da izpolnete priloženo zahtevo in jo pošljete na naslov: KDD Centralna klirinško depotna družba d.d., Tivolska cesta 48, 1542 Ljubljana.

 

Zahtevi morate priložiti kakovostno fotokopijo veljavnega osebnega dokumenta s sliko, iz katerega so razvidni vaši osebni podatki.

 

Po prejemu popolne zahteve vam KDD pošlje račun s položnico za plačilo izpisa po veljavni tarifi. Po prejemu plačila vam KDD izpis stanja pošlje s priporočeno pošiljko na naslov stalnega prebivališča.

 

če oddate zahtevo na vložišču KDD-ja , lahko izpis stanja prevzamete še isti dan, takoj po plačilu položnice.

 

 

Vljudno vabljeni!

 

Izvršni odbor malih delničarjev FI pri VZMD

Predsednica odbora

ANDREJA BRNOT l.r.

 

Domžale, 30.09.2006

Značke: srečanje