Na zboru Sekcije malih delničarjev Farm Ihan pri VZMD je cca. dvestopetdeset prisotnih soglasno sprejelo izpogajano predstavljeno ponudbo za odkup paketa delnic.

Včerajšnjega zbora Sekcije malih delničarjev Farm Ihan (SMD FI) pri VZMD se je udeležilo okrog dvestopetdeset malih delničarjev Farm Ihan, d.d. Tako je bila v napolnjenem ihanskem Gasilskem domu, ob predstavitvi ponudbe za odkup delnic Farm Ihan tipov EIPA, EIPB in EIPG, podana enotna ponudba podjetja TaxGroup v višini 2.700 SIT za vsako od navedenih delnic.

Potek pridobivanja in vrednotenja ponudb, dvomesečnih pogajanj in določitve okvirov in pogojev za prodajo paketa delnic so predstavili predsednica Izvršilnega odbora SMD FI VZMD Andreja Brnot, predsednik VZMD mag. Kristjan Verbič in direktor TaxGroup Klemen Šešok. Omenjeni so v nadaljevanju  tudi odgovarjali na zastavljena vprašanja, ko pa so bila ta izčrpana, je zbor soglasno izglasoval sklep o sprejemu ponudbe.

Za tem so vidno zadovoljni mali delničarji še pozno v noč podpisovali potrebne dokumente za izvedbo in udejanjenje vseh elementov ponudbe.