VZMD je uspel izvesti prodajo dobršnega dela svežnja delnic, oblikovanega s sklenjenimi Delničarskimi sporazumi in v okviru civilne družbe »Delniška OPORA«. Prodajo so zagotovili le za 11 delničarjev, ki so se izrecno strinjali s prodajno ceno, ter so skupaj prejeli 19.638,00 €, oz. 9,00 € za posamezno delnico.

V dolgotrajnih prizadevanjih za dosego primerne prodajne cene, Združenje doslej žal ni uspelo doseči minimalne cene, določene v Delničarskem sporazumu - 10,00 € za delnico. Po nekaterih klicih in prošnjah delničarjev, so v VZMD zanje uspeli zagotoviti tokratno prodajo, medtem ko si bodo za preostale delničarje še naprej prizadevali doseči prodajo pod čim boljšimi pogoji, kot so opredeljeni tudi v Delničarskih sporazumih. V Združenju delničarje še vedno vabijo, da pristopijo k Delničarskemu sporazumu v okviru VZMD. Doslej se je prizadevanjem VZMD pridružilo 1,59 % vseh delnic. 

Za vsa dodatna pojasnila so sodelavci VZMD na voljo vsak delavnik med 10:00 in 15:00, na telefonskih številkah 01 25 11 420 ali 031 770 771 in e-naslovu delnice@vzmd.si.


 Sorodna sporočila:

GOZDNO GOSPODARSTVO NOVO MESTO - na skupščini o izboljševanju poslovanja, obetavnih ponudbah za nakup in prevzem ter programu odkupa lastnih delnic - VZMD ponovno zahteval pojasnila in zagotovila v izogib oškodovanju malih delničarjev - torek, 22.06.2021

GOZDNO GOSPODARSTVO NOVO MESTO – včerajšnja skupščina v znamenju novega nadzornega sveta in številnih vprašanj VZMD ter pojasnil o poslovanju in perspektivi družbe, ob postopku podaje večinskega deleža, skrbnem pregledu in pričakovanjem prevzemu – VABILO k pridružitvi prizadevanjem VZMD - sreda, 23.12.2020

GG NOVO MESTO, TERME OLIMIA, ELEKTRO MARIBOR – pričetek vročega skupščinskega petka - petek, 30.06.2017


www.vzmd.si - več o VZMD - Vseslovensko združenje malih deležnikov

www.vzmd.tv in www.investo.tv - preko 300 video prispevkov

www.investo.si - več o programu Invest to Slovenia - investo.si